Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας για την επίσκεψη του Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γ. Σταμάτη

Την Τετάρτη 27-10-2021 ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κος Σταμάτης Γεώργιος επισκέφθηκε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Κέντρου κο Γιάννη Παρδάλη, τον Α΄ Αντιπρόεδρο Δ.Σ. κο Ευθυμιάδη Χρήστο, το μέλος του Δ.Σ. κο Μιχαηλίδη Νικόλαο και την Αναπλ. Προϊσταμένη Δ/νσης κα Τσάτσα Ολυμπία.

Παρόντες επίσης ήταν ο Βουλευτής ΝΔ Π.Ε. Φλώρινας κος Αντωνιάδης Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κος Κιοσσές Ιωάννης και ο Δήμαρχος Φλώρινας κος Γιαννάκης Βασίλης.

Κατά τη συνάντηση ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου ενημέρωσε τον κο Γενικό για το έργο το οποίο επιτελείται στη δομή και τις ενέργειες που γίνονται για την αποϊδρυματοποίηση των παιδιών που φιλοξενούνται στο Κέντρο, καθώς η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για ανήλικα παιδιά τυπικής ανάπτυξης προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και μετά τη σχετική νομοθετική διάταξη θα γίνει και πράξη.

Ο Γενικός Γραμματέας, στη συνέχεια, ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου, όπου συζήτησε με τα φιλοξενούμενα παιδιά για τον τόπο καταγωγής τους, για το μέλλον και τα όνειρά τους

 

Από το Γραφείο Τύπου