Υποψήφια βουλευτής Φλώρινας με το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ η Αλεξία Τάντση

Αγαπητοί συμπολίτες,

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου με το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ.

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα η κάθοδος στις εκλογές στο ίδιο ψηφοδέλτιο, μαζί με πρόσωπα που ενστερνιζόμαστε το ίδιο όραμα για την πατρίδα και το μέλλον της. Πρόσωπα αγνά, ικανά και ανιδιοτελή, τα οποία αποφάσισαν να αφήσουν την βολή τους και να εμπλακούν σε μια διαδικασία που τόσα χρόνια μόνο δυσάρεστες σκέψεις μας προκαλούσε.

Γι’ αυτό, η ΝΙΚΗ έρχεται να αλλάξει τα πράγματα και να φέρει νέο ήθος και ύφος στην πολιτική! Η πίστη μας στις φωτεινές ελληνορθόδοξες αξίες μας είναι που μας γεμίζει δύναμη και ελπίδα ότι αυτός ο τόπος που ζούμε, η αγαπημένη μας πατρίδα, έχει μέλλον.

Ζούμε σε μια εποχή που το κομματικό κράτος (ή το παρακράτος) κυριαρχεί, η κοινωνία τσακίζεται, η ίδια η εθνική μας υπόστασή μας ως έθνος απειλείται, μεγάλο μέρος του σάπιου πολιτικού συστήματος  υποστηρίζει ανερυθρίαστα την αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού, κάποιοι άλλοι, φανερά ή μυστικά, απεργάζονται το μοίρασμα του Αιγαίου και μάλιστα, όταν οι μνήμες μας είναι ακόμα νωπές από την προδοσία των Πρεσπών. Σε αυτή την περίπτωση, η αντίσταση στην κατρακύλα και την παρακμή γίνεται καθήκον!

Μέσα στο δύσκολο αυτό εθνικό πλαίσιο, η δική μας περιοχή, η ακριτική Φλώρινα σηκώνει τις δικές της ιδιαίτερες δοκιμασίες: Η δημογραφική κατάρρευση του τόπου μας, η συρρίκνωση του πληθυσμού μας και η φυγή των νέων μας, η βίαιη απολιγνιτοποίηση με τις χιλιάδες ανέργων που μας προκάλεσε, η έλλειψη βιομηχανίας και οργανωμένης γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, η πανάκριβη ενέργεια και το άλυτο πρόβλημα της θέρμανσης στους βαρείς χειμώνες μας, η οδική μας απομόνωση από τα μεγάλα κέντρα, όλα αυτά συνθέτουν ένα ζοφερό σκηνικό που πλακώνει τις ζωές όλων μας.

Δεν θέλουμε να είμαστε οι Έλληνες που ζουν μόνο με τις αναμνήσεις του ένδοξου παρελθόντος μας, αλλά αυτοί που θα δώσουν πίσω, στην Ελλάδα  μας και στον λαό της την χαμένη τους αξιοπρέπεια, την θέση που μας αξίζει στην παγκόσμια σκηνή. Αυτοί που θα σκορπίσουν περήφανο άρωμα ελπίδας για να ανθίσει πάλι το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων.

Ελάτε μαζί μας, δώστε μας τη δύναμη να αγωνιστούμε όλοι μαζί, να δώσουμε ένα όραμα στον ταλαιπωρημένο λαό μας και να ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον της πατρίδας μας.

Ψηφίζουμε ΝΙΚΗ!

Για τη ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας!