Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “αναπτυξιακή πορεία” ο Βασίλειος Δήμτσιος

Σας παρουσιάζουμε τον κ. Βασίλειο Δήμτσιο, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Βοσκόπουλου «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Βασίλης Δήμτσιος γεννήθηκε το έτος 1981 στη Φλώρινα όπου και κατοικεί. Είναι γιος του Στεφάνου και της  Χρυσούλας Δήμτσιου.

Με τη σύζυγό του, Δάφνη Κωτσόπουλου, έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τον Στέφανο, φοιτητή στο 3ο έτος Δασολογίας, τον Λάζαρο, πρωτοετή φοιτητή στο Τμήμα Μηχανικών του Εμπορικού Ναυτικού, τη Δέσποινα, μαθήτρια Γυμνασίου, και τη Χρυσή, μαθήτρια Δημοτικού.

Είναι υπάλληλος στην Ελληνική  Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο).

Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου πολυτέκνων Φλώρινας και είναι ενεργό μέλος της Γ.Ε. Φλώρινας (Γ.Ε.Φ) στο τμήμα της ξιφασκίας.

Η επαγγελματική του ιδιότητα και η καθημερινή του ενασχόληση με τα θέματα του αθλητισμού, τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο, αλλά και η συμμετοχή του σε Διοικητικά Συμβούλια Συλλόγων, του έχουν διδάξει ότι οι  αγώνες κερδίζονται από ομάδες και όχι από μονάδες.

Στόχος της υποψηφιότητας του είναι να αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας προσφέροντας την πολυετή γνώση και εμπειρία που έχει πάνω στα θέματα του αθλητισμού, αθλητικών υποδομών, οργάνωσης και εύρυθμης λειτουργίας των Σωματείων.