Δέματα ανθρωπιάς και δωροεπιταγές από τον Ερυθρό Σταυρό Φλώρινας για οικογένειες που βρίσκονται σε δυσκολία

Ευχαριστίες προς όσους και όσες στηρίζουν

Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παρά τις δυσχέρειες που προξενεί η πανδημία, στήριξε ακόμη περισσότερο τα φετινά Χριστούγεννα τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές βιοτικές δυσκολίες. Σαράντα έξι (46) οικογένειες σε ολόκληρο τον νομό Φλώρινας, με 161 μέλη, έλαβαν είδη διατροφής και καθαριότητας και, για πρώτη φορά σε μεγάλη έκταση δωροεπιταγές, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους κατά τη διάρκεια των γιορτών. Επιπλέον, άλλες 40 περίπου οικογένειες αμέσως μετά την εορταστική περίοδο θα πάρουν βοήθεια, αφού οι ανάγκες ποτέ δεν σταματούν να υπάρχουν.

Αυτό δεν θα το καταφέρναμε χωρίς εκείνους και εκείνες που βρίσκονται δίπλα μας, αγκαλιάζοντας τις αρχές και τις αξίες του ερυθροσταυρικού κινήματος. Ευχαριστούμε θερμά, λοιπόν, φορείς, επιχειρήσεις και ιδιώτες και συγκεκριμένα:

  • Την Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για την αποστολή μεγάλης ποσότητας τροφίμων από την κεντρική αποθήκη του, στην Αθήνα
  • Την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, για τη γενικότερη προσφορά βοήθειας και ενίσχυσης
  • Την επιχείρηση ΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΜΕΛΙΤΗΣ Α.Ε. Μονοπρόσωπη, για τη διάθεση σημαντικής ποσότητας ειδών καθαριότητας και ατομικής υγιεινής
  • Το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Φλώρινας για τη διάθεση 200€ σε δωροεπιταγές από τοπική αλυσίδα υπεραγορών
  • Ζεύγος συμπολιτών μας που επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι, για την προσφορά 150€ σε δωροεπιταγές μεγάλης αλυσίδας υπεραγορών.
  • Τα σούπερ μάρκετ:

LIDL HELLAS, για τη διάθεση σημαντικής ποσότητας αγαθών

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, για τη διάθεση δωροεπιταγής αξίας 100 €

ΚΡΗΤΙΚΟΣ, για τη διάθεση αγαθών αξίας 80 €

ΜΑΣΟΥΤΗΣ, για τη διάθεση δωροεπιταγής 50€

  • Ιδιώτες συμπολίτες μας που εμπιστεύονται το έργο μας και με ξεχωριστή ευαισθησία και προθυμία, πρόσφεραν είδη διατροφής, ατομικής υγιεινής και καθαριότητας για τον εμπλουτισμό των δεμάτων.
  • Τους εθελοντές και τις εθελόντριές μας, που δίνουν πάντα το «παρών» στην προσπάθεια, με αποφασιστικότητα και θέρμη.

Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη ας κυριαρχούν στις καρδιές όλων και με τη νέα χρονιά, η οποία ευχόμαστε να επιφυλάσσει πιο ευχάριστες εμπειρίες για όλους και όλες! Καλές γιορτές!

Εκ μέρους του ΔΣ και της Προϊσταμένης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας

Άννα Μπαφίτη, Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας του ΕΕΣ