Ευχαριστήριο της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας 

Τo  Δ.Σ της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας  θέλει να εκφράσει τις θερμές  του ευχαριστίες προς τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του κέντρου δεξιώσεων Ι&Ν Χρυσοχοΐδης, στον πρωτοχρονιάτικο χορό του συλλόγου. Μετά από δυο χρόνια απουσίας η επιτυχία του χορού, αλλά και το αμείωτο κέφι της βραδιάς, οφείλεται πρωτίστως σε όλους εσάς που τιμήσατε με την παρουσία σας τον χορό μας.

Επιπλέον θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους καλλιτέχνες που πλαισίωσαν την εκδήλωση για τον επαγγελματισμό τους, αλλά κυρίως γιατί άλλη μια φορά με τη βοήθεια του κόσμου έκαναν κατάθεση ψυχής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κορυφαίο Κώστα Θεοδοσιάδη, στον Γιάννη Σανίδη, στον Τάκη Σεβαστόπουλο με την ορχήστρα του, τον Θεόφιλο Σεχίδη, στον Νίκο Καλπατσινίδη, στον Γιάννη Παλαπουϊκίδη, στον Παντελή Τορλαχίδη και τον Σταύρο Πεσιρίδη.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση και το προσωπικό του κέντρου δεξιώσεων Ι&Ν Χρυσοσχοίδης για την άψογη εξυπηρέτηση τους και την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσέφεραν στους παρευρισκόμενους.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα τοπικά Μ.Μ.Ε. που καλύπτουν όλα αυτά τα χρόνια ανελλιπώς όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Το Δ.Σ της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας