Ευχαριστήριο του Κορομπίλη Νικόλαου για την εκλογή του στο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε

Με την εκλογή μου στο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους δεν με ψήφισαν, αλλά συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αρβανίτη Δημήτριο που ηγήθηκε της Παράταξής μας,  για την μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε, με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Ελληνικού Ολυμπιακού Καράτε, να συμπορευτώ με άλλους νέους ανθρώπους που μοιραζόμαστε τα ίδια οράματα, τις ίδιες αρχές και τις ίδιες ανησυχίες, έχοντας ως κοινό στόχο να βοηθήσουμε όλοι μαζί το αγαπημένο μας άθλημα.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους εκπροσώπους των συλλόγων για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν, δίνοντάς μου εντολή να τους εκπροσωπήσω στο τραπέζι του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας.

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου για τον δύσκολο όσο και όμορφο αγώνα που δώσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Επιθυμώ να τους διαβεβαιώσω ότι αντιλαμβάνομαι πλήρως τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την εκλογή μου στο ανώτερο θεσμικό όργανο της Ομοσπονδίας μας και δεσμεύομαι να προσθέσω και εγώ την δική μου συνεισφορά, ώστε να ανεβάσουμε το αγαπημένο μας Ολυμπιακό πλέον άθλημα την επόμενη τετραετία λίγο ψηλότερα.

Συγχαίρω όλους τους επιτυχόντες στις εκλογές και όλους τους συμμετέχοντες υποψηφίους για την προσπάθεια που έκαναν.

Με εκτίμηση

Κορομπίλης Νικόλαος