Ευχαριστήριο του 6ου ολοήμερου δημοτικού σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» στον Σωτήρη Γεωργίου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» ευχαριστούμε εγκάρδια  τον εκλεκτό συνάδελφο, κ. Σωτήρη Γεωργίου, καθηγητή Πληροφορικής, ο οποίος την Τρίτη, 10 Μαΐου 2022, μετά τη λήξη του διδακτικού ωραρίου, πραγματοποίησε δίωρο Επιμορφωτικό Σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας με θέμα: «Χρήση και εφαρμογές του Διαδραστικού πίνακα».

Ο κ. Γεωργίου με εύστοχες θεωρητικές αναφορές και συγκεκριμένα παραδείγματα από τη διδακτική πράξη παρουσίασε τις πολλές δυνατότητες του διαδραστικού πίνακα και έδωσε την ευκαιρία στους συναδέλφους του Σχολείου μας να ενημερωθούν για σημαντικά θέματα της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Το δημόσιο ελληνικό Σχολείο συντονίζεται στις τρέχουσες εξελίξεις και εκσυγχρονίζεται διαρκώς. Ως εκπαιδευτικοί του Σχολείου αυτού θεωρούμε ότι η επιμόρφωσή μας στα νέα ζητήματα της διδασκαλίας είναι σημαντική και εμπλουτίζει το διδακτικό μας ρεπερτόριο. Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας αξίζουν το καλύτερο και καταβάλλουμε διαρκώς κάθε προσπάθεια για οτιδήποτε συντελεί στην καλύτερη και πιο ποιοτική μόρφωση των παιδιών μας.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Ευγενία Γάκη