Η θεατρική παράσταση “Οι βλαβερές συνέπειες του γάμου”

Μια εξαιρετική, από κάθε άποψη, παράσταση παρουσίασε στο κοινό της πόλης η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Συνταξιούχων Καθηγητών και Φίλων Φλώρινας, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα και τα επαινετικά σχόλια.

Πιο συγκεκριμένα, το διήμερο 17 και 18 Ιουνίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου, ανέβηκε το έργο του Άντον Τσέχοφ “Οι βλαβερές συνέπειες του γάμου” που αποτελείτο από τον μονόλογο σε μια πράξη «Οι Βλαβερές συνέπειες του καπνού» και από τα τρία κωμικά μονόπρακτα «Η Επέτειος», «Η Αρκούδα» και «Πρόταση γάμου», σε σκηνοθεσία Μαργαρίτας Ρώμπαπα.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μαζική, κάτι που έδειξε για άλλη μια φορά τη δίψα του για παραστάσεις και εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, που δεν έχουμε συχνά τη δυνατότητα να βλέπουμε.

Αν και η θεατρική ομάδα του Συλλόγου είναι ερασιτεχνική, εντούτοις οι ερμηνείες των μελών της είχαν στοιχεία επαγγελματισμού και ανάδειξαν τόσο το ταλέντο τους, όσο και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.

Έπαιξαν οι Νίκος Ταμουτσέλης, Στέργιος Δαγκλής, Νίκος Μαυρόπουλος, Ηρώ Σιώνα, Κρυσταλλία Φραγκιαδάκη, Κώστας Στυλιάδης, Μαρία Λαζαρίδου, Κική Κασκαμανίδου, Ηρακλής Πολατίδης και Χριστίνα Γκόλνα. Τα σκηνικά ήταν του Νίκου Ταμουτσέλη και τα κοστούμια της Μπέτης Τσούλη.

Η παράσταση ήταν συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Φλώρινας.