Η πρώτη Γενική Συνέλευση του νέου Συλλόγου Διαβητικών Π.Ε. Φλώρινας “Η γλυκοζωή”

Χριστός Ανέστη!

Ανακοινώνουμε ότι στις 8-5-2022 και ώρα 12:00 το μεσημέρι , στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Γενική Συνέλευση του νέου Συλλόγου Διαβητικών Π.Ε. Φλώρινας Η ΓΛΥΚΟΖΩΗ.

Ταυτόχρονα θα γίνουν και εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου συμβουλίου του Συλλόγου μας, για την εξελεγκτική επιτροπή , καθώς και για την εκλογή εκλεκτόρων για τις εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α,μεΑ).

Μέλη και υποψήφιοι για τα όργανα του συλλόγου μπορεί να είναι άτομα που νοσούν από   Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 ή τύπου 2  και έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ή οι γονείς ή κηδεμόνες ανήλικων παιδιών με ΣΔ. Απαιτείται σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου η επίδειξη ιατρικής γνωμάτευσης που να πιστοποιεί την πάθηση από ΣΔ, ή πιστοποιητικό από ΚΕΠΑ, ή χαρτί νοσηλείας σε κάποιο νοσοκομείο από συμπτώματα   ΣΔ.

Οι εγγραφές στον σύλλογο θα γίνουν την ίδια ημέρα.

Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν στο email [email protected] και τηλεφωνικά στο  κινητό 6973387652. Απαιτείται μία υπεύθυνη δήλωση για την υποψηφιότητα.

Καλούμε όλες και όλους που νοσούν από ΣΔ να παρευρεθούν και να συμμετέχουν  στην πρώτη ΓΣ , την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ κος Χρήστος Δαραμήλας.

Όλοι μαζί και ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας.

Η ενημέρωση για τα δικαιώματα που πηγάζουν από την πάθηση  του ΣΔ είναι δικαίωμα όλων και μόνο

Συλλογικά μπορούμε να τα πετύχουμε!

 

Για την προσωρινή διοίκηση

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Παρδάλης                                      Δανιήλ (Δάνης) Στεφανόπουλος