Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας της ΟΝΝΕΔ, Διονυσίου Αυγουστίνου προς τους εκλεγέντες βουλευτές της Περιφέρειας

Εκφράζω τα  συγχαρητήρια μου στους εκλεγέντες Βουλευτές των Περιφερειακών ενοτήτων της Δυτικής Μακεδονίας, και τους εύχομαι κάθε επιτυχία στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα τους.

Με γνώμονα την πρόοδο του τόπου μας και την ευημερία των συμπολιτών μας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που απασχολούν την Περιφέρεια μας.

Στο σημείο αυτό να εκφράσω και τα θερμά μου συγχαρητήρια στον συντοπίτη μας, νεοεκλεγέντα βουλευτή Νομού Φλώρινας κ. Σταύρο Παπασωτηρίου.

Του ευχόμαστε μια παραγωγική θητεία, με επιτυχίες για την περιοχή  μας, για την Φλώρινα μας, για τον τόπο που αγαπάμε. Η ΟΝΝΕΔ θα βρίσκεται στο πλευρό του για να πετύχουμε και να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχει θέσει ο Πρόεδρος μας, για τον Νομό μας και την Περιφέρεια μας.

Ο Ελληνικός λαός έδωσε προς τη Νέα Δημοκρατία και προς τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη μια ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Για μια κυβέρνηση που θα υλοποιήσει αλλά και θα συνεχίσει το μεταρρυθμιστικό έργο σε όλους τους τομείς του Κράτους και συνάμα θα συνεχίσει να αναπτύσσει την Οικονομία μας με ρυθμούς άνω του μέσου όρου της Ευρωζώνης.Μια κυβέρνηση που φέρνει επένδυσης και μειώνει την ανεργία.Μια κυβέρνηση που έχει στις προτεραιότητες τις ανάγκες του πολίτη.

Η κοινωνία μας δε θέλει πισωγυρίσματα, πειραματισμούς και συνεργαργατικές κυβερνήσεις. Η κοινωνία μας επιθυμεί αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Περιφερειαχης ΟΝΝΕΔ Δυτικής Μακεδονίας
Αυγουστίνος Διονυσιος