Έκθεση ζωγραφικής της Αρχοντούλας Τζέκου, μαθήτριας του Δημιουργικού Εργαστηρίου «Δήμητρα»

Την παρουσίαση της προσωπικής της δουλειάς, έκανε η μαθήτρια του εργαστηρίου μας, στο σχολικό της περιβάλλον αφού έχει ολοκληρώσει δύο χρόνια σπουδής στο ελεύθερο σχέδιο (στα πλαίσια της προετοιμασίας για τις εισαγωγικές εξετάσεις της σχολής καλών τεχνών) και ένα χρόνο εισαγωγής στις εικαστικές τέχνες.

Η Αρχοντούλα Τζέκου πριν από την έκθεση ζωγραφικής της, έχει ήδη βραβευτεί δύο φορές από την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδος στην κατηγορία των εφήβων, όταν συμμετείχε μέσω του εργαστηρίου μας το έτος 2020 και 2021.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια θα ήθελα να εκφράσω, όχι μόνο για την εκδήλωση που ολοκληρώθηκε με επιτυχία αλλά και για την πρόοδό της, το ταλέντο της, την αφοσίωσή της  που παρά τις αντίξοες συνθήκες  έφεραν αποτελέσματα.

Ευχαριστώ θερμά την διεύθυνση και τον σύλλογο των διδασκόντων του 2ου γενικού λυκείου Φλώρινας για την ευκαιρία  που έδωσαν στο κορίτσι μας, να εκθέσει την δουλειά της ώστε όλοι να έρθουν σε επαφή με το αντικείμενο. Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια της Αρχοντούλας για την ενθάρρυνση και την στήριξή τους στην ίδια αλλά και στο εργαστήρι μας.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω ότι οι εγγραφές για τα θερινά μας τμήματα έχουν ήδη ξεκινήσει και οι κρατήσεις των θέσεων μπορούν να πραγματοποιηθούν στο τηλέφωνο 6983054985 ή κάθε απόγευμα στον χώρο μας στην οδό Νικολάου Χάσου 10 . Τα μαθήματα εικαστικών τεχνών απευθύνονται σε παιδιά από 6 ετών και σε ενήλικες.

Υπεύθυνη καθηγήτρια του εργαστηρίου, Ρασάικου Δήμητρα απόφοιτη της σχολής καλών τεχνών.