Ακυρώνεται η φιλανθρωπική εκδήλωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης και του Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Φλώρινας

Μετά την ανακοίνωση των νέων περιοριστικών μέτρων που αφορούν στην πραγματοποίηση εορταστικών εκδηλώσεων, ο Δήμος Φλώρινας ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη από την Κοινωφελή Επιχείρηση και το Γραφείο Εθελοντισμού εκδήλωση με τη συμμετοχή του καλλιτεχνικού σχήματος Parumpa by Paris Nagual στις 30 Δεκεμβρίου 2021, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.

Παρά το γεγονός ότι είχαν γίνει όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, ο Δήμος Φλώρινας εκτός της υποχρέωσης του να τηρεί όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, προτάσσει πάντα και έχει ως σταθερό γνώμονα τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια των δημοτών, ειδικά όταν πρόκειται για ΑΜΕΑ.

Για τους συνδημότες μας που έχουν προβεί σε αγορά εισιτηρίων για την συγκεκριμένη εκδήλωση, το αντίτιμο θα τους επιστραφεί ακέραιο, είτε από τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας, είτε από αυτόν/ήν που τα προμηθεύτηκαν.

Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστούμε όλους όσοι εργάστηκαν για την προετοιμασία της ακυρωθείσας εκδήλωσης, καθώς και όλους όσοι εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να την υποστηρίξουν μέσω εθελοντικής προσφοράς.