Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της απερχόμενης διευθύντριας Μαρνέρη Ευγενίας

Με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας μου στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και την νέα τοποθέτησή μου στη Διεύθυνση Καστοριάς, νιώθω την ανάγκη να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα δυο χρόνια και οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στο διοικητικό έργο της εκπαίδευσης.

Αρχικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου στη ΔΔΕ για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν προκειμένου να επιτελέσουμε το έργο μας και πολλές φορές κάτω από ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες λόγω  της πανδημίας των τελευταίων χρόνων, όπως και στα μέλη του ΠΥΣΔΕ που εργάστηκαν με μεθοδικότητα και προσήλωση στις αρχές της διαφάνειας και αξιοκρατίας.

Από καρδιάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παράγοντες της εκπαίδευσης,  τους Διευθυντές-ντριες των Σχολικών Μονάδων, τους Υποδιευθυντές-ντριες, τους  εκπαιδευτικούς, τους συλλόγους γονέων και όλους όσους συνεργαστήκαμε για την εκπαίδευση και το καλό των παιδιών μας, το ΚΕΔΑΣΥ  καθώς επίσης τον προϊστάμενο της Α/θμιας Εκπαίδευσης του νομού μας κ. Λιγούρα Γεώργιο και  τους  διοικητικούς του υπαλλήλους για την αγαστή συνεργασία μας.

Θερμές ευχαριστίες και στον Περιφερειακό Διευθυντή κ. Μαρδίρη Θεόδωρο για την ειλικρινή και στενή υποστήριξη καθώς και σε όλους τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας με τους οποίους θα συνεχίσω να συνεργάζομαι και από τη νέα μου θέση.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητο για την πατρική του αγάπη, τους φορείς  Αυτοδιοίκησης, τους Αντιπεριφερειάρχες που συνεργάστηκα μαζί τους, τους Δημάρχους,  τους Αντιδημάρχους  Παιδείας και τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών για την εξαιρετική συνεργασία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω και στους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ για τη συνεισφορά τους στον τομέα της άμεσης και σωστής πληροφόρησης μαθητών και γονέων και γενικά σε όσους συμμετείχαν στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε  το δημόσιο σχολείο με κάθε τρόπο, για μια καλύτερη και ποιοτικότερη εκπαίδευση στον τόπο μας προς όφελος των μαθητών μας.

Τέλος, εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία στη νέα Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κ. Δέσποινα Παπαδοπούλου, την νέα Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά και σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Με εκτίμηση

Ευγενία Μαρνέρη