Απόλυτα επιτυχημένος ο ετήσιος χορός του 2ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο ετήσιος χορός του 2ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας που συνδιοργάνωσε το 15μελές συμβούλιο του 2ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου.

Ως Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων θέλουμε να ευχαριστήσουμε, και να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια, στο 15μελές συμβούλιο του σχολείου για την άψογη οργάνωση του χορού αλλά και σε όλους τους μαθητές του 2ου Λυκείου Φλώρινας για την άψογη συμπεριφορά τους και παρουσία στο  ετήσιο χορό του σχολείου.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, και τους γονείς  που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους δεκάδες χορηγούς των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς, αλλά και το κέντρο Ι & Ν Χρυσοχοΐδης για την βοήθεια του στο χορό αλλά και το δώρο του προς του μαθητές του σχολείου μας.

Αν και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων μετρά μόλις μερικές ημέρες παρουσίας έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει πολλές και σημαντικές δράσεις, και να επιλύσει διάφορα χρονίζοντα προβλήματα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τέλος τον διευθυντή του σχολείου κο Σταμπουλτζή Κωνσταντίνο αλλά και τους εκπαιδευτικούς, για την θερμή τους υποδοχή και φιλοξενία.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας