Βίντεο για την Απελευθέρωση της Φλώρινας από τους μαθητές του Στ2′ του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας “Ίων Δραγούμης”

«Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ» ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΤ2’ ΤΟΥ 6ου ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ»

Η Διεύθυνση του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» με χαρά σας κοινοποιεί το βίντεο που δημιούργησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Στ2’ του Σχολείου μας για τα Ελευθέρια της Φλώρινας, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, της Όλγας Μούσιου Μυλωνά, του Μιχάλη Ρωμανίδη και του Κλήμη Σολομωνίδη.

Η γνώση και η καλλιέργεια δεξιοτήτων και αξιών, που στοχεύει το ελληνικό δημόσιο σχολείο, επιτυγχάνονται με πολλές δημιουργικές δράσεις και παράλληλες πρακτικές γραμματισμού, στις οποίες, πέραν της στόχευσης  ενός τελικού σημαντικού έργου, μεριμνούμε να συμμετέχει το σύνολο των μαθητών της τάξης, αλλά και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα, όπου είναι δυνατόν.

Συγχαίρουμε μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικούς για τη δράση αυτή και ευχόμαστε ελευθερία κι ευημερία σε όλους τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες για την επέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης μας! Γιορτάστε με το βίντεο των παιδιών μας στη διεύθυνση: https://youtu.be/VTjdxuqdXVE. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Ευγενία Γάκη