Βράβευση του Τμ. Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Παν/μίου Δυτ. Μακεδονίας στην 8η Μπιενάλε των Φοιτητών Σχολών Καλών Τεχνών Ελλάδος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βράβευση του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην 8η Μπιενάλε των Φοιτητών Σχολών Καλών Τεχνών Ελλάδος.

SONY DSC

Εγκαινιάσθηκε στις 28 Απριλίου στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης,  η 8η Μπιενάλε των Φοιτητών Σχολών Καλών Τεχνών Ελλάδος. Στη Μπιενάλε έλαβαν μέρος 95 φοιτητές και φοιτήτριες από όλες τις Σχολές Καλών Τεχνών της Ελλάδος, μετά από επιλογή των έργων τους από τις επιτροπές των αντίστοιχων Σχολών. Το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, της Σχολής Καλών Τεχνών, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε με 25 έργα.

 

Στη Μπιενάλε δόθηκαν δύο βραβεία εκ των οποίων το πρώτο βραβείο απέσπασε η φοιτήτρια του Τμήματος Μαργαρίτα Τσουλουχά και 8 έπαινοι εκ των οποίων ο ένας δόθηκε στη φοιτήτρια του Τμήματος Ίριδα Κολλιδά. Το Τμήμα μας συμμετάσχει για τέταρτη  φορά στη Μπιενάλε φοιτητών  και έχει διακριθεί σε όλες τις διοργανώσεις. Η διάκριση του Τμήματος είναι μάρτυρας του υψηλού επιπέδου σπουδών και της προσπάθειας και δημιουργικότητας του φοιτητικού πληθυσμού του.

 

Η έκθεση θα συνεχιστεί μέχρι τις 22 Ιουλίου στο χώρο του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, Αποθήκη Β1 στο λιμάνι.