Διαδικτυακό σεμινάριο διαχείρισης χρόνου από το φροντιστήριο Μ.Ε. “Αριστοτέλειο”

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα τη διαχείριση χρόνου από το Φροντιστήριο Μ.Ε. “Αριστοτέλειο”, σε συνεργασία με την κορυφαία ομάδα της “Labora, Σύμβουλοι Εκπαίδευσης” και ομιλητή τον Κων/νο Κότιο, Δρ. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, ιδρυτή της εταιρείας και συνεργάτη του φροντιστηρίου, εδώ και χρόνια.

Η εκδήλωση διενεργήθηκε στο πλαίσιο της Ημέρας Γονέων που κάθε χρόνο τέτοια εποχή γίνεται αδιάλειπτα για 27 χρόνια. Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, δεν μπόρεσε να διεξαχθεί διά ζώσης γι΄αυτό η ενημέρωση των γονέων για την πρόοδο των παιδιών τους έγινε ηλεκτρονικά.

Ο εκπαιδευτής, αφορμώμενος από τον δεύτερο εγκλεισμό, για μιάμιση ώρα παρουσίασε βιωματικά με τη συνέργεια μαθητών και γονέων έξυπνους τρόπους για τη σωστή διαχείριση του χρόνου, ώστε τα αποτελέσματα της μελέτης να είναι αποδοτικότερα, αλλά και ο ελεύθερος χρόνος να είναι πιο ποιοτικός ακόμα και στην καραντίνα.

Η Δ/νση και οι καθηγητές του Φροντιστηρίου ευχαριστούν πρώτιστα τον Κων/νο Κότιο για την εξαιρετική και ωφέλιμη παρουσίαση που για άλλη μια φορά καθήλωσε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων. Κατά δεύτερον, τους μαθητές και τους γονείς τους που τόσα χρόνια περιβάλλουν την ομάδα του Φροντιστηρίου με την εμπιστοσύνη τους και τέλος, τους συναδέλφους και φίλους οι οποίοι συνδέθηκαν από διάφορα σημεία  της Ελλάδας και πλαισίωσαν την εκδήλωση.

Όλοι οι συνεργάτες του “Αριστοτελείου” δεσμεύονται ότι θα στέκονται στο πλευρό των παιδιών και ότι θα τα στηρίζουν στην επίτευξη των στόχων τους, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες όπως οι σημερινές.

Οι  Άγιες μέρες που θα έρθουν να φωτίσουν τις καρδιές και να οπλίσουν όλους με δύναμη και πίστη.