Δράση “φαγητό για όλους” του 6ου ολοήμερου δημοτικού σχολείου Φλώρινας “Ίων Δραγούμης”

Οι μαθητές/τριες, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» με χαρά συμμετέχουμε στη Δράση της Κοινότητας Φλώρινας «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», προκειμένου να ενισχύσουμε τα γεύματα που παρέχει το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Φλώρινας σε συμπολίτες μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και τους/τις μαθητές/τριές μας για την απλόχερη προσφορά τους σε δύσκολους καιρούς, που είχε σαν αποτέλεσμα τη συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας τροφίμων, τα οποία θα παραδώσουμε στη συνέχεια στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Φλώρινας, αλλά και τους/τις συναδέλφους/ισσες, που ενέπνευσαν τα παιδιά για να συνεισφέρουν στη δράση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Στ2’ τάξη του Σχολείου μας και στην εκπαιδευτικό Όλγα Μούσιου Μυλωνά για τη δημιουργία σχετικού βίντεο, με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων για τη συνεισφορά τους στη δράση «ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ». Μπορείτε να δείτε το βίντεο στη διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=l3UmiiXSpts .

Η υποστήριξη και η συμπαράσταση στους συνανθρώπους μας είναι ο συνεκτικός ιστός της κοινωνίας στην κρίσιμη εποχή της πανδημίας και της επακόλουθης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, αλλά συνιστούν και το βαθύτερο μήνυμα των Χριστουγέννων. Τις γιορτές αυτές ας εκφράσουμε με κάθε τρόπο τα καλύτερα συναισθήματά μας, ώστε να γιορτάσουμε με χριστουγεννιάτικο πνεύμα και ανθρώπινη αλληλεγγύη όλοι μας! Χρόνια πολλά! Χαρούμενες γιορτές!

 

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Ευγενία Γάκη