Δωρεά μασκών και αντισηπτικών από τον Μάκη Ιωσηφίδη

Η μεγάλη υγειονομική κρίση του κορωνοϊού ανέδειξε τους καθημερινούς ήρωες της χώρας μας. Στην πρώτη γραμμή είναι οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία που δίνουν καθημερινά τη μάχη για τη ζωή, αλλά και οι αστυνομικοί μας, που δείχνοντας υποδειγματικό επαγγελματισμό μας προστατεύουν αποτελεσματικά και έχουν δημιουργήσει αίσθημα εμπιστοσύνης στους πολίτες. Φυσικά, είναι και όλοι οι εργαζόμενοι και επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο κατά την δύσκολη αυτή περίοδο που αναγκαζόμαστε να μένουμε σπίτι.

Τους ανθρώπους αυτούς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε έμπρακτα και να στηρίξουμε το έργο τους, ο καθένας στο μέτρο που μπορεί. Αντιλαμβανόμενος την κοινωνική μου ευθύνη να στηρίξω τους ανθρώπους που μας στηρίζουν, που έβαλαν πλάτη στη δοκιμασία που ζει η χώρα και συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να βγούμε νικητές από τη μάστιγα του κορωνοϊού, έκανα το ελάχιστο που μπορούσα. Πραγματοποίησα δωρεά σε μάσκες και αντισηπτικά προς το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, το Μποδοσάκειο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου και την Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας.

Ευχαριστώ θερμά τους Διοικητές των Νοσοκομείων και των μονάδων της Αστυνομίας για την υποδοχή, αλλά κυρίως για την προσφορά τους στην τοπική μας κοινωνία.

 

Μάκης Ιωσηφίδης

Επιχειρηματίας

πρώην Δήμαρχος Αμυνταίου