Εγγραφές στην Παιδική Χορωδία «Δημήτριος Λιώτσης» και στην Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του «Αριστοτέλη» – Έναρξη χορωδιακού έτους

Από το ΔΣ του ΦΣΦΑ ανακοινώνεται η έναρξη εγγραφών και λειτουργίας των Χορωδιακών Τμημάτων του συλλόγου. Της Παιδικής Χορωδίας «Δημήτριος Λιώτσης» και της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων. Μαέστρος και των δύο χορωδιών θα είναι η κα Αλεξάνδρα Παπά.

Πρώτη συνάντηση εγγραφών και πρόβας την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 στην αίθουσα προβών της Παιδικής Χορωδίας επί της Μητροπόλεως 10.

 

Παιδική Χορωδία: 18,00-19,30

Υπεύθυνος εγγραφών: Ψαλλίδας Ευθύμης, τηλ. 6986786971

 

Μικτή Χορωδία: 20,00-22,00

Υπεύθυνος εγγραφών: Σιδερίδης Ιορδάνης, τηλ. 6942859595

 

Οι πρόβες θα πραγματοποιούνται με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, ως εξής:

 

Α. Ενήλικοι και διδάσκοντες τμημάτων, πλήρως εμβολιασμένοι με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νοσήσαντες με την επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα ημέρες, μετά από αυτόν.

 

Β. Ανήλικοι, παιδιά και μαθητές έως 18 ετών, με την επίδειξη της βεβαίωσης του τελευταίου αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test που υποχρεούνται να επιδεικνύουν και στη σχολική τους μονάδα.

 

Γ. Υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας από όλους στη διάρκεια των μη φωνητικών ασκήσεων.

 

Δ. Επιπλέον κατά την πραγματοποίηση των φωνητικών ασκήσεων και διδασκαλίας θα τηρούνται τα υγειονομικά πρωτοκόλλα που εκδίδονται από τη Γενική Γραμματεία Σύγχρονου Πολιτισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.