ΕΕΣ Φλώρινας: Πρόσκληση πολιτών σε Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης Πρώτων Βοηθειών του Τομέα Υγείας ΕΕΣ

Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού οργανώνει 16ωρο Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών, από τη Δευτέρα 4/10 έως την Τετάρτη 6/10/2021 και κατά τις ώρες 14:30-20:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας (Ημιώροφος Διοικητηρίου). Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε ενήλικο άτομο, ανεξαρτήτως ειδικών προσόντων και παρέχει Ευρωπαϊκό Δίπλωμα EFAC (European First Aid Certificate), τριετούς ισχύος.

Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί με αυστηρή τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την πρόληψη μετάδοσης της Covid-19. Για τον λόγο αυτό, ο αριθμός των συμμετεχόντων/ουσών θα είναι 10 άτομα, τα οποία θα επιλεγούν με κριτήριο τον χρόνο υποβολής της δήλωσης συμμετοχής τους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στη φόρμα που βρίσκεται στη διεύθυνση https://forms.gle/KMX71BncyQzErKk29, έως την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία και θα ειδοποιηθούν τα άτομα που θα έχουν επιλεγεί, με μήνυμα στις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις.

Θα ακολουθήσει προγραμματισμός και επόμενων παρόμοιων εκπαιδεύσεων, για τις οποίες θα εκδίδονται κάθε φορά οι αντίστοιχες ανακοινώσεις.

Περαιτέρω πληροφορίες για το κόστος και τις προϋποθέσεις παρακολούθησης παρέχονται στην προαναφερόμενη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, αλλά και στο τηλέφωνο 2385350596 (Γραφείο ΕΕΣ Φλώρινας).

Η Πρόεδρος του ΔΣ του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας, Άννα Μπαφίτη

Η Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Ειρήνη Γρατσία