Εθιμοτυπική επίσκεψη του Προέδρου και μελών του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας στον νέο Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 εθιμοτυπική επίσκεψη του Προέδρου κου Παρδάλη Γιάννη και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου στον νέο Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας, κο Βόσδου Σωτήρη.

Κατά τη συνάντηση το Δ.Σ. του Κέντρου ευχήθηκε «καλή θητεία» στον κο Βόσδου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο Κέντρο στο πλαίσιο της συνέχισης της αγαστής συνεργασίας που υπήρχε ως τώρα με την Π.Ε. Φλώρινας.

Συγκεκριμένα το Δ.Σ. συζήτησε για ενδεχόμενη συνεργασία με την Π.Ε. Φλώρινας σχετικά με τη Μετεκπαίδευση των φιλοξενούμενων παιδιών που διαμένουν στο Κέντρο και την πιθανή συνεργασία για την εύρεση εργασίας αυτών των παιδιών. Επίσης αναφέρθηκαν σο πλαίσιο της διαβίωσης των φιλοξενούμενων παιδιών στο Κέντρο και τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να έχει το Κέντρο Πρόνοιας για παιδιά στην κοινωνία και τα παιδιά της περιοχής μας.

Ο κος Βόσδου ανταποκρίθηκε θετικά στα ζητήματα που τέθηκαν και είπε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών του Κέντρου σε οτιδήποτε χρειαστεί να βοηθήσει και να ενισχύσει.

Από το Γραφείο Προέδρου