Εκδήλωση για την ημέρα της γυναίκας με καλεσμένη τη Δήμητρα Σελεμίδου στο ξενοδοχείο «Lingos»

Το ξενοδοχείο  «Lingos»   σε συνεργασία με την ομάδα γυναικών “Χάριτες” διοργανώνουν την Τετάρτη, 8 Μαρτίου στις 19:00 εκδήλωση για την  ημέρα της γυναίκας, με καλεσμένη τη Δήμητρα Σελεμίδου.

Μετρώντας ήδη στο βιογραφικό της σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες, όπως ο Μάριος Φραγκούλης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Έλλη Πασπαλά κ.ά., με σημαντικούς σταθμούς τον πρώτο της δίσκο με τίτλο  «Τρίτη Έξοδος» (Εκδόσεις Μικρή Άρκτος) και τη συμμετοχή της στον κύκλο “Μάνος Χατζιδάκις” της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η νεαρή ερμηνεύτρια επιστρέφει στην πόλη της για μια μοναδική μουσική παράσταση, που τιμά την ημέρα και τους διαχρονικούς αγώνες των γυναικών για έναν κόσμο περισσότερο ανθρώπινο, δίκαιο και ελεύθερο.

Θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια, που είτε γράφτηκαν από γυναίκες δημιουργούς, είτε μίλησαν για ιστορίες γυναικών που έζησαν και ζουν ακόμη ανάμεσά μας και αποτελούν τις προσωπικές μας ηρωίδες. Ανάμεσα σε αυτά, η Δήμητρα Σελεμίδου παρουσιάζει νέα, ακυκλοφόρητα τραγούδια από την επερχόμενη δισκογραφική της εργασία με τον συνθέτη Κώστα Τσίρκα και τον στιχουργό Γιάννη Βασιλόπουλο.

Στις κιθάρες ο Γιώργος Χρυσικός.

Τιμή πρόσκλησης: 10 €

Προσκλήσεις διατίθενται από το ταξιδιωτικό  γραφείο  Florina Travel.