Εκδήλωση για τη Γιορτή του Πατέρα από τον Σύλλογο Γυναικών Παπαγιάννη Φλώρινας

Μια εκδήλωση “ανοιχτή” για όλους τους κατοίκους του Παπαγιάννη, διοργανώθηκε από τον Σύλλογο γυναικών του χωριού με την ευκαιρία της γιορτής του Πατέρα που γίνεται την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν άνδρες και γυναίκες, έχοντας την επιθυμία να βρεθούν μετά από αρκετό καιρό και να έρθουν πιο “κοντά”, αλλά με ασφάλεια, αφού πάρθηκαν τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα.

Η συμμετοχή ήταν αυθόρμητη στην απογευματινή συγκέντρωση, αφού (ο κύριος) ομιλητής και επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο καταξιωμένος συντοπίτης μας, Ιατρός Καρδιολόγος Νικήτας Κακαβάς. Ο νεαρός επιστήμονας, με ρίζες μακεδονικές και πελοποννήσιες, κουβέντιασε με τους παραβρισκόμενους απλά κι ανθρώπινα, παντρεύοντας τις επιστημονικές του γνώσεις με τα γηγενή του βιώματα και την πελοποννήσια καταγωγή. Μίλησε με σεβασμό για τους δικούς του γονείς αλλά και για τους “παππούδες μας” με τρόπο γλαφυρό και προσιτό, όπως ταιριάζει σ’ έναν ποιητή και γνώστη του όμορφου λόγου.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσαν αποσπάσματα σχετικά με τον Πατέρα του Μάρκου Βαμβακάρη και του Μίκη Θεοδωράκη. Άνδρες και γυναίκες άκουσαν με προσοχή και σεβασμό τις “ιστορίες” από το γιατρό μας αφού ό, τι είπε τα είπε “από καρδιάς.”

Τα μέλη του Δ. Σ., που το απαρτίζουν οι νεαρές Παπαγιανίτισσες (Μαργαρίτα Δίβιου, Φιλιώ Πετκοπούλου, Θωμαή Κυριακοπούλου, Αλεξάνδρα  Θεοδώρου και Σοφία Γλούφτση) ετοίμασαν όπως πάντα κεράσματα για όλους και ο χορηγός (βιοτεχνία Φλώρινας Δινάκη) πρόσφερε τα δροσερά αναψυκτικά.

Στο τέλος όλοι ευχαρίστησαν το Γιατρό μας και ευχήθηκαν για καλύτερες και “καθαρότερες” μέρες στο μέλλον.

“ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΤΕΡΑ “

Για το Δ. Σ.

Η Πρόεδρος Δινάκη Τάτου Γιασεμή.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Παπαγιάννη Φλώρινας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλες οι γυναίκες του Παπαγιάννη ευχαριστούν θερμά τους υπεύθυνους της εταιρίας “ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΔΑΜΟΣ” γιατί σχεδίασαν και ΔΩΡΙΣΑΝ το Καλαίσθητο Λάβαρο στο Σύλλογο, ο οποίος συμπληρώνει τα τριάντα χρόνια δράσης του την επόμενη χρονιά.

Ευχόμαστε στους άξιους Παπαγιαννίτες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη υγεία και πρόοδο στις δουλειές τους.

Με εκτίμηση για το Δ. Σ.

Η Πρόεδρος Δινάκη Τάτου Γιασεμή