Εξαιρετική η ερμηνεία της Φλωρινιώτισσας Έλενας Φερεντίνου στη συναυλία με τους Πυξ-Λαξ στις εκδηλώσεις «Πρέσπες 2021»

Ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι αποτέλεσε η συναυλία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Αυγούστου στο ΔΑΚ Φλώρινας, με το γνωστό συγκρότημα Πυξ-Λαξ και την αξιόλογη και ταλαντούχα Φλωρινιώτισσα Έλενα Φερεντίνου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πρέσπες 2021» .

H δική μας Έλενα,  η πολλά υποσχόμενη κόρη του συμπολίτη μας Φαίδωνα και της Λίας,  εδώ και λίγα χρόνια έχει ανοίξει τα φτερά της τραγουδώντας σε μουσικές σκηνές των Αθηνών. Εργάστηκε σκληρά καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια και με επιμονή και υπομονή κατάφερε να ξεδιπλώσει το ταλέντο της και να καταλάβει μια θέση στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Πριν λίγο καιρό παρουσίασε και  το νέο της τραγούδι με τίτλο  «Δεν Πάει Καλά Το Παιδί»  με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα, που κυκλοφορεί μαζί με music video, από την Panik Records και το οποίο είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ζωντανά όσοι παραβρέθηκαν στη συναυλία.

Η ίδια δήλωσε συγκινημένη αλλά και χαρούμενη για τη συμμετοχή της στις εκδηλώσεις, για το χώρο του τραγουδιού που την κέρδισε,  που τραγούδησε στο πλευρό του Μπάμπη Στόκα και του Φίλιππου Πλιάτσικα και μάλιστα στην πόλη που μεγάλωσε και αγαπάει.  «κάθε φορά που τα τραγουδάω αισθάνομαι ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο! Γουστάρω να τραγουδάω με  την ψυχή μου, να επικοινωνώ στον κόσμο αυτό που εγώ αισθάνομαι εκείνη τη στιγμή και να γινόμαστε  μια μαγική παρέα!»

1500 θεατές απόλαυσαν την εξαιρετική ερμηνεία της στη χθεσινή συναυλία.

Εμείς της ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και ακόμα ψηλότερα!