Επισκέψεις του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη σε Συλλόγους της Φλώρινας

Την Εύξεινο Λέσχη, τον Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» καθώς και άλλους Συλλόγους της Φλώρινας επισκέφθηκε ο Υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου.

Στην Εύξεινο Λέσχη ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., μέλη του Συλλόγου καθώς και παιδιά του χορευτικού τμήματος ντυμένα με τις παραδοσιακές στολές, ήτανε εκεί για να υποδεχτούν τον Υφυπουργό. Ακολούθησε ξενάγηση στο κτίριο και συζήτηση τόσο με τα μέλη του Συλλόγου όσο και με τις  προέδρους των Συλλόγων Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας και Κιουταχειωτών Μικρασιατών Φλώρινας.

Στη συνέχεια ο κ. Αυγενάκης επισκέφτηκε τον Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» όπου Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. τον υποδέχτηκαν και του συστήθηκαν και έπειτα τον ξενάγησαν στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του Συλλόγου καταλήγοντας σε συζήτηση.

Αργότερα συναντήθηκε με τα μέλη της Ένωσης Κρητών και Φίλων Ν. Φλώρινας «Η Μεγαλόνησος», αλλά και με τη διοίκηση του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας.

Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Υφυπουργό και να του θέσουν τα προβλήματα αλλά και τα αιτήματά τους, με τον ίδιο να τους ακούει με ενδιαφέρον και να είναι θετικός στη στήριξη τους στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

αριστοτελ