Επισκέψεις των Αντιπεριφερειαρχών Ιωάννη Κιοσέ και Βασίλειου Άμπα για Πασχαλινές Ευχές

Επισκέψεις με συμβολικό και κοινωνικό χαρακτήρα, ενόψει του Πάσχα στις μονάδες του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. που λειτουργούν στην Π.Ε. Φλώρινας, πραγματοποίησαν  ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλειος Άμπας, σήμερα Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου 2021.

Λόγω κορωνοϊού τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Η πρώτη χρονικά επίσκεψη έγινε στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (πρώην ΚΕΚΥΚΑμεΑ) στην πόλη της Φλώρινας, όπου τους υποδέχτηκαν ο προϊστάμενος του φορέα κ. Πετρουσιάνης Αθανάσιος, το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό, καθώς και οι ωφελούμενοι/ες της μονάδας, προς τους οποίους επέδωσαν συμβολικά δώρα. Εν συνεχεία αντάλλαξαν απόψεις για τα θέματα που απασχολούν τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες αλλά και ευχές ενόψει του Πάσχα.

Ακολούθησε η επίσκεψη στην αντίστοιχη μονάδα υγείας του Αμυνταίου, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Ο κ. Κιοσές αφού επέδωσε συμβολικά δώρα, επιβεβαίωσε στον προϊστάμενο της μονάδας κ. Καλλίνη Μιχαήλ, το διοικητικό και ιατρικό προσωπικό την πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής να επιλύσει ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της μονάδας και ευχήθηκε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.