“Εσύ” είναι ο τίτλος του τραγουδιού των Μανώλη Χιώτη και Μαίρης Λίντα σε επεξεργασία και εκτέλεση μαθητών του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας

Στο παρακάτω βίντεο απολαμβάνουμε το “Εσύ” των Μανώλη Χιώτη και Μαίρης Λίντα σε μια θαυμάσια επεξεργασία και εκτέλεση μαθητών και μαθητριών του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας!

Αγαπώντας τη λαϊκή εκδοχή της μουσικής παραγωγής του τόπου μας και τιμώντας έμπρακτα την πλούσια παράδοσή της παρουσιάζουμε ό,τι πιο όμορφο, δροσερό και αισιόδοξο θα μπορούσε να δημιουργήσει το σύνολο του σχολείου με επικεφαλής τον κ. Γιώτα!

Πανάξιοι συνοδοιπόροι του οι καθηγητές μουσικής παιδείας Τ. Βαλκάνης, Ν. Δούρβας, Κ. Ισπόγλου, Γ. Μαμάτσιος, Γ. Βελλησάρης, Ε. Ασανάκη, Χ. Καραβίδης, Κ. Ιακωβάκη, Γ. Καπάρας, Κ. Απαζίδης, Χ. Τσίγκα και Ν. Παπαπαρασκευάς.

Και όλο αυτό το υπέροχο έργο υπό τις γνωστές αντίξοες συνθήκες του κορωνοϊού κ.λπ.: απολαύστε ελεύθερα στέλνοντας στα καταπληκτικά παιδιά μας τα συγχαρητήριά σας!

Θερμές ευχαριστίες στον Tzou Photography & Filmmaking που επιμελήθηκε με μεράκι, αλλά και αποτελεσματικότητα το τεχνικό κομμάτι της προσπάθειάς μας!

Καλό καλοκαίρι σε όλους και όλες!