Ευχαριστήρια επιστολή Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας και τα μέλη του Δ.Σ., εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους, στους δωρητές:

  • Κύρια Ελένη Κωνσταντινίδου-Λούκαρη, για την ευγενική προσφορά της στην υπηρεσία μας των 100 ευρώ εις μνήμη – υπέρ αναπαύσεως – της Βασιλικής Τσώκα, απαραίτητο ποσό, για τα έξοδα ψυχαγωγίας των παιδιών του προγράμματος «ΚΔΑΠμεΑ».
  • Την οικογένεια Μιχάλη Μαρτσούλη – Ελένης Κακαρέτσα, για την ευγενική προσφορά τους στην υπηρεσία μας, ενός αμαξιδίου, για την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος «ΚΔΑΠμεΑ».
  • Την εκκλησιαστική επιτροπή της Αγίας Τριάδας Δροσοπηγής, καθώς και τον πρόεδρο της Κοινότητας κύριο Μιχάλη Μάρου, την Ταβέρνα «Μπελκαμένη» και λοιπών ανώνυμων πολιτών της κοινότητας, για την ευγενική προσφορά τους στην υπηρεσία μας, μιας φωτογραφικής μηχανής Nikon D3500, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για να καλύψει τις ανάγκες του εικαστικού εργαστηρίου του προγράμματος «ΚΔΑΠμεΑ».

Η ενέργειά σας αποτελεί έμπρακτη απόδειξη των αισθημάτων ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, αναγνωρίζοντας την προσφορά της υπηρεσίας μας προς το κοινωνικό σύνολο και λειτουργεί ως ουσιαστικό εργαλείο αλληλεγγύης προς τα Άτομα με Αναπηρίες.

 

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας

Ηλίας Μούλελης