Ευχαριστήρια επιστολή ΝΟΔΕ & ΟΝΝΕΔ Φλώρινας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΟΔΕ & ΟΝΝΕΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική η ΝΟΔΕ και η ΟΝΝΕΔ Φλώρινας συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης από 25/07 –  27/07 για τη στήριξη των πυρόπληκτων.

Παρ ΄ όλες τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι, λόγω της οικονομικής κρίσης, οι πολίτες της Φλώρινας αγκάλιασαν με τη συμμετοχή τους, αυτή  τη προσπάθεια σηματοδοτώντας στη πράξη την έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης, ειδικότερα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τους συνανθρώπους μας.

Η προσέλευση και η προσφορά του κόσμου ήταν συγκινητική και αξιέπαινη καθώς με τη δική τους βοήθεια καταφέραμε να συγκεντρώσουμε αρκετά βασικά είδη πρώτης ανάγκης φάρμακα, τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια κλπ

Σε αυτή τη προσπάθεια μας, ιδιαίτερη εντύπωση μας προκάλεσε η ευαισθητοποίηση  2 Ελλήνων ανηλίκων  που ζούν στη Γερμανία, φέρνοντας πράγματα και χαλώντας το χαρτζιλίκι τους δίχως δεύτερη σκέψη….! Βάζοντας εμάς σε σκέψεις και προβληματισμούς!!!

Λέμε λοιπόν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς στους νέους και μεγάλους φίλους/ες που βοήθησαν δείχνοντας τα αντανακλαστικά τους σε αυτή τη προσπάθεια.

Με ενότητα και αλληλεγγύη θα νικήσουμε κάθε δύσκολο εμπόδιο στη ζωή μας!

 

 

 

Ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Φλώρινας                                          Ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Φλώρινας

Θωμάς Θεοδώρου                                                                  Πέτρος Τσακαλίδης