Ευχαριστήρια επιστολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Κασαπίδη Γιώργου

Ευχαριστήρια επιστολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Κασαπίδη Γιώργου στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μαυρουδή Βορίδη για την παραχώρηση του πρώην Κτηνιατρικού Εργαστηρίου Κοζάνης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

 

Τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μαυρουδή Βορίδη εξέφρασε με επιστολή του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Κασαπίδης Γιώργος για την παραχώρηση του πρώην Κτηνιατρικού Εργαστηρίου Κοζάνης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα αξιοποιήσει την υλικοτεχνική υποδομή της εν λόγω εγκατάστασης με σκοπό την κτηνιατρική έρευνα, την επιζωοτιολογική διερεύνηση ζωοανθρωπονόσων στην περιοχή και την παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών και ενημέρωσης προς τους κτηνοτρόφους, συνδράμοντας με τον τρόπο αυτό στην υποστήριξη της περαιτέρω ανάπτυξης της κτηνοτροφίας.

Ο κ. Κασαπίδης αναφέρει πως η ανωτέρω παραχώρηση αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ειλικρινούς συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενώ συγχρόνως θέτει τις βάσεις για την υλοποίηση του συνολικού σχεδίου της Περιφερειακής Αρχής για την αγροτική ανάπτυξη.