Ευχαριστήρια του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Π.Ε. Φλώρινας

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το προσωπικό και τα φιλοξενούμενα παιδιά του Κέντρου ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Φλώρινας για όλες τις χορηγίες του για την πραγματοποίηση της Χριστουγεννιάτικης γιορτής.
Ευχαριστούμε επίσης τις επιχειρήσεις: Οινοποιείο «ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ», αρτοποιείο Μπάντης Ιορδάνης, ζαχαροπλαστείο Βασίλειος Π. Σερβίνης, Κάβα Δέκα-Γ. Σιώμος & Υιοί Ο.Ε., αρτοζαχαροπλαστείο Βράγκος Δημήτριος & ΣΙΑ Ο.Ε, καφέ-αναψυκτήριο-χειροποίητα «Το φουρνάκι», την κτηνοτροφική μονάδα «Ν. Σούρλης» και τη βιομηχανία αναψυκτικών «Αφοί Δινάκη Ο.Ε» και τον κο Προΐτση Στέφανο, που μας ενίσχυσαν με τις προσφορές και χορηγίες τους.
Ενέργειες και προσφορές σαν και αυτές αποδεικνύουν την έμπρακτη αλληλεγγύη και αγάπη στον συνάνθρωπο και στα παιδιά και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Για το Δ.Σ. του Κέντρου
Η Α΄ Αντιπρόεδρος
Σοφία Ασημοπούλου

 

Ευχαριστήριο προς τη βιομηχανία αναψυκτικών «Αφοί Δινάκη Ο.Ε»

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το προσωπικό και τα φιλοξενούμενα παιδιά του Κέντρου ευχαριστούμε τη βιομηχανία αναψυκτικών «Αφοί Δινάκη Ο.Ε», η οποία προσέφερε για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή 5 κιβώτια αναψυκτικά.
Ενέργειες και προσφορές σαν και αυτή αποδεικνύουν την έμπρακτη αλληλεγγύη και αγάπη στον συνάνθρωπο και στα παιδιά και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Για το Δ.Σ. του Κέντρου,
Η Α΄ Αντιπρόεδρος
Σοφία Ασημοπούλου