Ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειας του Γιάννη Γουσόπουλου

Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους  παρέστησαν στην κηδεία του αγαπημένου μας αειμνήστου πατέρα, Γουσόπουλου Ιωάννη ,  κατέθεσαν στεφάνια  ,απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα και συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας, επισφραγίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την εκτίμηση και το σεβασμό που έτρεφαν στο πρόσωπο και την ιστορία του.

Ιδιαιτέρως και ευσεβάστως ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών & Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητο για το συλλυπητήριο μήνυμα του.

Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας προς τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές  , συγκεκριμένα ,τους βουλευτές του Νόμου κ. Σταύρο Παπασωτηρίου και την κ. Θεοπίστη Πέρκα  τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδη Γεώργιο , τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήριο Βόσδου ο οποίος με τον επικήδειο που εκφώνησε μας συγκίνησε βαθύτατα.  Τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιαννάκη Βασίλειο , τον Πρόεδρο Κοινότητας Φλώρινας κ. Κων/νο Ρόζα , την φιλαρμονική του Δήμου και τον μαέστρο Δημήτριο Παυλίδη , τον Διοικητή του 1ου Σ.Π. Συνταγματάρχη κ. Δοξάκη Στέφανο και την αντιπροσωπεία των αξιωματικών, την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας και ιδιαιτέρως τον Γενικό Γραμματέα κ.  Ανέστη Κωστίδη.

Τους φίλους και αθλητές του , Όλγα Μούσιου , Ελένη Παυλίδου και Δημήτρη Γάκη για τους συγκινητικούς επικήδειους , τους αθλητικούς φορείς Γ.Ε.Φ. , ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και όλους τους συλλόγους ξιφασκίας ανα την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε θερμά τις αερογραμμές Αιγαίου ( AEGEAN AIRLINES) και ειδικά την διευθύντρια του σταθμού Θεσσαλονίκης  κ. Ζηνοβία Στεφανίδου για την τιμής ένεκεν  μεταφορά της σορού από την Κύπρο.

Τέλος ευχαριστούμε το Γραφείο Τελετών Κώνστα Κωνσταντίνου για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρείχε.

Καλό ταξίδι στο φως λατρεμένε μας πατέρα.

Κωνσταντίνος & Φανή Γουσοπούλου