Ευχαριστήριο οικογένειας Λαζάρου Μοστάκη

Η οικογένειά μας βαθύτατα συντετριμμένη από το θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα, Λαζάρου Γ. Μοστάκη, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν στην απώλειά του με τα συλλυπητήρια μηνύματα και με την παρουσία τους στην εξόδιο ακολουθία.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Σωτήριο Βόσδου, τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλειο Γιαννάκη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας κ. Κωνσταντίνο Ρόζα που μας συμπαραστάθηκαν και τον τίμησαν με την παρουσία τους στην εξόδιο ακολουθία.

Ευχαριστούμε επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας για τη συμπαράστασή του και την τιμητική προσφορά στεφάνου στη μνήμη του. Κυρίως ευχαριστούμε τον Προέδρο κ. Βασίλη Καραντζίδη για τον συγκινητικό επικήδειο λόγο με τον οποίο εξέφρασε το σεβασμό του για τον Δικηγόρο Λάζαρο Γ. Μοστάκη, τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο και πατέρα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Μακεδονομάχων «Παύλος Μελάς» για την τιμητική προσφορά στεφάνου στη μνήμη του και ιδιαιτέρως τα μέλη του Συλλόγου κ. Ιωάννη Βράκα και Πέτρο Γουμπερίτση για τη συμπαράσταση και την παρουσία τους στην εξόδιο ακολουθία.

Θα τον θυμόμαστε για πάντα για την αισιοδοξία του, την καλοσύνη του, το ενδιαφέρον του για όλους αλλά και για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, το ήθος του, τη σταθερή πίστη στις ιδέες του και στις αξίες  και κυρίως για τη μεγάλη και ουσιαστική αγάπη του προς την Πατρίδα.

 

Η σύζυγος Μαρία

Η οικογένεια Γεωργίου Μοστάκη

Η οικογένεια Θεοδώρας Μοστάκη – Χαλβατζή