Ευχαριστήριο της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ»

Τo  Δ.Σ της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας  θέλει να εκφράσει τις θερμές  του ευχαριστίες προς τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, οι οποίοι για μια ακόμα χρονιά γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του κέντρου δεξιώσεων Ι&Ν Χρυσοχοΐδης, στον πρωτοχρονιάτικο χορό του συλλόγου. Η επιτυχία του χορού τα τελευταία χρόνια, αλλά και το αμείωτο κέφι της βραδιάς, οφείλεται πρωτίστως σε όλους αυτούς που τίμησαν το χορό μας.

Επιπλέον θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους καλλιτέχνες που πλαισίωσαν την εκδήλωση για τον επαγγελματισμό τους, αλλά κυρίως γιατί άλλη μια φορά με τη βοήθεια του κόσμου έκαναν κατάθεση ψυχής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θεόφιλο Πουταχίδη με το επιτελείο του, στον Γιάννη Παλαπουϊκίδη με την ορχήστρα «Ποντοπόροι», στον αγέραστο Κώστα Καλπατσινίδη, στον Θεόφιλο Σεχίδη, στον Τάκη Σεβαστόπουλο και στον Νίκο Καλπατσινίδη.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση και το προσωπικό του κέντρου δεξιώσεων Ι&Ν Χρυσοσχοίδης για την άψογη εξυπηρέτηση τους και την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσέφεραν στου παρευρισκόμενους.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Μ.Μ.Ε. που καλύπτουν όλα αυτά τα χρόνια ανελλιπώς όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας.

 

ΤΟ Δ.Σ