Ευχαριστήριο της οικογένειας του Μαέστρου Δημοσθένη (Μίμη) Μούσιου

Λίγες μέρες μετά τον οδυνηρή εκδημία του λατρευτού μας συζύγου και πατέρα Μαέστρου Δημοσθένη (Μίμη) Μούσιου, αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθύνουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας σε όλους τους φίλους και συμπολίτες μας που αποχαιρέτησαν μαζί μας με βαθιά λύπη τον αγαπητό σε όλους Μαέστρο. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους ακόλουθους:

Τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αργυρουπόλεως, κ. Αμβρόσιο Κουτσουρίδη, ιερουργούντα στην εξόδιο ακολουθία του προσφιλή μας Μίμη Μούσιου, για την παρουσία του και τον θεόπνευστο επικήδειο λόγο του.

Τους αγαπητούς ιερείς Αιδεσιμότατο π. Σωτήριο Παρδάλη, και τους Πανοσιολογιότατους π. Επιφάνιο Χατζηγιάγκου, π. Ιωαννίκιο Αθανασιάδη, π. Αγαθάγγελο Ταλλίδη και π. Αιμιλιανό Δημητρίου, που χοροστάτησαν στην εξόδιο ακολουθία, καθώς και τους προσφιλείς Ιεροψάλτες μας που συνόδευσαν με τις ψαλμωδίες τους.

Επίσης, ευχαριστούμε εγκάρδια για τους εξαιρετικά τιμητικούς επικήδειους:
Την κ. Θεολογία Μούζα, καθηγήτρια και εκπρόσωπο του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», και
Τον κ. Σωτήρη Θ. Βόσδου, Πρόεδρο του Συνδέσμου «Μοναστηριωτών και των πέριξ εν Φλώρινη», πολιτευτή Φλώρινας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για τα πολύ τιμητικά ψηφίσματα και τα εγκάρδια συλλυπητήρια μηνύματά τους για την εκδημία του Μαέστρου Δ. Μούσιου τους/τις αγαπητούς/ές:
κ. Γιάννη Αντωνιάδη, βουλευτή Φλώρινας με τη Νέα Δημοκρατία
κ. Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα, Βουλευτή Φλώρινας με τον ΣΥΡΙΖΑ
κ. Ιωάννη Αθ. Κιοσέ, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας και Πρόεδρο του Ωδείου Φλώρινας
κ. Βασίλειο Άμπα, Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας
κ. Βασίλη Ν. Γιαννάκη, Δήμαρχο Φλώρινας
κ. Μιχάλη Ε. Χάτζιο, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους Φλώρινας
κ. Κωνσταντίνο Χαρ. Ρόζα, Πρόεδρο Κοινότητας Φλώρινας
κ. Δημήτριο Ηλιάδη, Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Δ.Σ. ΝΠΔΔ ΚΠΑΠΑ Δήμου Φλώρινας, καθώς και τους υπαλλήλους του ΝΠΔΔ ΚΠΑΠΑ Δ. Φλώρινας, τα μέλη του ΚΑΠΗ Δ. Φλώρινας και τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δ. Φλώρινας
κ. Κωνσταντίνο Ραπτόπουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης»
κ. Σωτήρη Θ. Βόσδου, Πρόεδρο, κ. Μιχάλη Ε. Χάτζιο, Γενικό Γραμματέα, και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Μοναστηριωτών Φλώρινας
κ. Μιχάλη Ρωμανίδη, Πρόεδρο, κ. Κωνσταντίνο Λάζου, Γενικό Γραμματέα, και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας
κ. Ελένη Kλημεντίδου, Γραμματέα των Μουσικών και των Μελών της Χορωδίας του Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Φλώρινας, που διηύθυνε ο Μαέστρος.

Ευχαριστούμε ξεχωριστά τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου Φλώρινας, που έντυσαν με τις μελωδίες τους το τελευταίο κατευόδιο του αγαπημένου μας Μαέστρου και γέμισαν με συγκίνηση όλους μας.

Ιδιαίτερη μνεία ευγνωμοσύνης αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε και δημόσια για την εξαιρετική φροντίδα τους στις τελευταίες στιγμές του αγαπημένου μας Μίμη προς τους εκλεκτούς Ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας:
κ. Πέτρο Δούιτση, Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής
κ. Λυκούργο Νάνη, Καρδιολόγο
κ. Χρήστο Λιαντζάκη, Παθολόγο
κ. Δαυίδ Τσούκα, Πνευμονολόγο
και το Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, για την αμέριστη μέριμνά του προς στον εκλιπόντα.

Επίσης, ευχαριστούμε τους εκλεκτούς προσωπικούς ιατρούς του αγαπημένου μας Μίμη, κ. Ηλία Σταυρίδη, Ειδικό Παθολόγο, και κ. Νικήτα Κακκαβά, Καρδιολόγο, και κ. Θωμαή Δογούλη, Πνευμονολόγο – Φυματιολόγο, για τις πολλές υπηρεσίες που του προσέφεραν και την αγάπη και εμψύχωση που του παρείχαν επί πολλά χρόνια.

Τέλος, ευχαριστούμε τους πολλούς φίλους και τους χιλιάδες γνωστούς, μαθητές και φοιτητές του Μαέστρου από όλη την Ελλάδα, αλλά και τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που εξέφρασαν με συγκινητικά λόγια αγάπης και θαυμασμού τα ειλικρινή συναισθήματά τους για τον αγαπημένο μας Μίμη Μούσιο. Η αγάπη όλων σας απαλύνει τον πόνο της απώλειας του λατρευτού μας Μαέστρου και διατηρεί την μνήμη του ζωντανή στο ιστορικό γίγνεσθαι του τόπου μας. Ευχόμαστε σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και δύναμη στο έργο που επιτελεί ο καθένας μας. Ο Μαέστρος Μίμης Μούσιος θα ζει για πάντα στις καρδιές αυτών που τον αγαπούν και τον θυμούνται.

Η σύζυγος, Μαίρη Μούσιου
Τα παιδιά του