Ευχαριστήριο της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου» στο Λύκειο ελληνίδων Φλώρινας

Πρoς: Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας,

Αγαπητοί μας συμπαραστάτες,

Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε από εσάς κίνηση αλληλεγγύης, προσφέροντάς μας τρόφιμα για την ενίσχυση του έργου μας.

Είναι ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση για εμάς χειρονομίες αλληλεγγύης όπως αυτή που δεχτήκαμε από εσάς.

Αυτή η πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης μας δίνει την δυνατότητα να συνεχίσουμε με αμείωτη την ένταση της στήριξης και ενδυνάμωσης των παιδιών που φιλοξενούμε έχοντας την γονική μέριμνα και επιμέλεια αλλά και των μονογονεϊκών οικογενειών που έχουν προστρέξει σε βοήθεια στην Κιβωτό μας.

Όπως γνωρίζετε στηρίζουμε περίπου 580 παιδιά σε Αθήνα, Πειραιά, Άνοιξη, Πωγωνιανή, Κόνιτσα, Χίο, Βόλο και Καλαμάτα, γι’ αυτό και είμαστε σε μία συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών και σε αυτό έχετε συμβάλλει με τον τρόπο σας θετικά.

Επίσης φιλοξενούμε 25 μητέρες με τα παιδιά τους από την Ουκρανία σε αυτή την δύσκολη περίοδο του πολέμου που βιώνουν.

Παρακαλώ δεχθείτε ένα μεγάλο, θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους εμάς εδώ στην «Κιβωτό του Κόσμου» και ιδιαίτερα από τα παιδιά μας, για τα ευγενικά σας συναισθήματα και την αλληλεγγύη σας προς το απροστάτευτο παιδί και την μόνη μητέρα.

Καθώς η «Κιβωτός του Κόσμου» βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση πόρων, ιδιαίτερα σ’ αυτήν την περίοδο όπου έχουν μειωθεί οι δωρεές, ελπίζουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τη συμπαράστασή σας.

Ο Άγιος Ισαάκ ο Σύρος έλεγε: «Όποιος δίδει το χέρι προς βοήθεια του πλησίον του, λαμβάνει τον βραχίονα του Θεού σε βοήθειά του».

Ευχόμαστε ο Θεός να έχει καλά εσάς και τους οικείους σας και να λαμβάνετε τον βραχίονα του Θεού σε κάθε σας βήμα!

 

Σταματία Γεωργαντή
Πρόεδρος