Ευχαριστήριο του Γενικού Λυκείου Αμυνταίου προς την Ελληνική Αστυνομία

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ -ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 Η χώρα μας παρουσιάζει έναν από τους υψηλότερους δείκτες τροχαίων ατυχημάτων στην Ευρώπη που δικαιολογείται κατά κύριο λόγο από την έλλειψη συστηματικών προσπαθειών πρόληψης τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Το σχολείο μας  στο πλαίσιο της διαμόρφωσης κυκλοφοριακής συνείδησης  με στόχο την  πρόληψη και την διασφάλιση της υγείας των μαθητών-μαθητριών μας,  προσκάλεσε εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας , για να υλοποιήσουν  ενημερωτικές παρεμβάσεις για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, οδικής  ασφάλειας (Κ.Ο.Κ., ταχύτητα, αλκοόλ, κράνος, ζώνη ασφαλείας, χρήση κινητού), και πρόληψης ατυχημάτων (αιτίες, συνέπειες, ευθύνη).

 Ευχαριστούμε θερμά την Υπαστυνόμο Ελευθεριάδου Φωτεινή και τον αρχιφύλακα Χρήστου Ανδρέα του Α.Τ. Αμυνταίου  για την εξαιρετική εκπαιδευτική δραστηριότητα και το χρόνο που διέθεσαν στους μαθητές- μαθήτριές μας, οι οποίοι μετά από αυτές τις παρεμβάσεις ελπίζουμε να έχουν ευαισθητοποιηθεί και να υιοθετήσουν μια πιο ενεργή στάση πρόληψης και αντιμετώπισης των ατυχημάτων.

Οι παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν ανά τμήμα για την πρόληψη covid-19 και τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα

 

Η Διευθύντρια

Ζούλα Ευαγγελία