Ευχαριστήριο του Γιάννη Γιάννη Μουρατίδη Προέδρου Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  Φλώρινας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Με αφορμή τα αποτελέσματα των εκλογικών διαδικασιών στις 23-11-2021, για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, την Ελεγκτική Επιτροπή, τους Αντιπροσώπους μας  στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) και για τον Εκπρόσωπο στο Συμβούλιο Μεταθέσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την ψήφο εμπιστοσύνης που δώσατε στον Συνδυασμό μας «Ενωμένοι Αστυνομικοί Φλώρινας» και σε μένα προσωπικά.

Μια εμπιστοσύνη που με οδηγεί για άλλη μια φορά στη θέση ευθύνης του Προέδρου της Ένωσής μας.  Η διαχρονική υποστήριξή σας προς το πρόσωπό μου, αντιστεκόμενοι σε κάθε είδους πιέσεις και παρεμβάσεις, με δεσμεύουν να αγωνίζομαι εκφράζοντας με πυγμή, σαφήνεια και εντιμότητα τα δίκαια αιτήματα του κλάδου μας και τις κυρίαρχες διεκδικήσεις μας.

Ευχαριστώ όλους για τη σύσσωμη συμμετοχή σας, αλλά και όσους με την ψήφο τους με κατέταξαν στην τιμητική 1η θέση του ψηφοδελτίου μας αναγνωρίζοντας την προσφορά των προηγούμενων θητειών μου. Ιδιαιτέρως ευχαριστώ όλους όσους συντάχτηκαν αγωνιστικά στον Συνδυασμό μας «Ενωμένοι Αστυνομικοί Φλώρινας».

Στη σημερινή συγκυρία της καταστροφικής πανδημίας του covid-19, ο κλάδος μας βρίσκεται στην δεινή θέση έχοντας επωμιστεί την αντιμετώπιση των μέγιστων κοινωνικών προβλημάτων που έχουν προκύψει.

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι ,

Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δυναμικά, για τους κοινούς μας στόχους!

Σας ευχαριστώ!

 Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Γιάννης Γ. Μουρατίδης

 

Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας