Ευχαριστήριο του Νοσοκομείου Φλώρινας στο Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»

Το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, με βασικό πρόταγμα την υπεράσπιση της Υγείας, ως κοινωνικό αγαθό και έχοντας υπόψη ότι οι ανάγκες ενός νοσοκομείου είναι καθημερινές, συνεχείς και πως πάντα προκύπτει η απαίτηση για κάτι επιπλέον ή πρόσθετο, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση υπηρεσιών και υποδομών, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της στο Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» για την ευαισθησία και την γενναιοδωρία που επέδειξαν προσφέροντας δωρεάν μία συσκευή απεικόνισης φλεβών υπέρυθρων VEINCAS V800P με τροχήλατη βάση προς την Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, με τη δέσμευση ότι:

  1. Το Γ.Ν.Φ. αναλαμβάνει την προμήθεια απαραίτητων αναλωσίμων για τη λειτουργία της συσκευής.
  2. Το δωρισθέν μηχάνημα θα χρησιμοποιηθεί από την Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν.Φ. και σε περίπτωση που η εν λόγω κλινική κλείσει ή εάν δεν υπάρχει ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό για να χρησιμοποιήσει τον δωρισθέντα εξοπλισμό ή εάν το μηχάνημα παύει να χρησιμοποιείται να δοθεί σε άλλο Παιδιατρικό Νοσοκομείο ή Κλινικές σχετικές με το παιδί.
  • Στη λήξη κάθε ημερολογιακού έτους το Γ.Ν.Φ. να επιβεβαιώνει την καλή λειτουργία και χρήση του εξοπλισμού και να ενημερώνει το Σύλλογο για το συνολικό αριθμό των παιδιών που εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια ενός έτους στην Παιδιατρική Κλινική.

Στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, η ευγενική αυτή προσφορά ενισχύει την προσπάθειά μας για βελτίωση των υπηρεσιών μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

Η κίνηση αυτή ευχόμαστε να βρει μιμητές.

 

Ο Διοικητής                                                                   

Παπούλκας Χρήστος