Ευχαριστήριο του προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Γιάννη Παρδάλη

Με αφορμή την δημοσίευση του ΦΕΚ για την τριετή ανανέωση της θητείας μου,  ευχαριστώ από καρδιάς την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα Μαρία Μιχαηλίδου για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου και την απόφασή της να συνεχίσω ως Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεται το έργο και η διαρκής, ακατάπαυστη προσπάθεια της Διοίκησής μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους Βουλευτές Π. Ε. Φλώρινας κο Γιάννη Αντωνιάδη και κα Πέρκα Πέτη για τη στήριξη και τη βοήθειά τους στο έργο μας. Ακόμη τον Αντιπεριφεριάρχη κο Σωτήρη Βόσδου και τον Δήμαρχο Φλώρινας κο Βασίλη Γιαννάκη που είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους.

Ευελπιστώ στη συνέχεια της συνεργασίας μας με όλους τους φορείς της περιοχής μας καθώς και σε νέες συνεργασίες πάντα προς όφελος των φιλοξενούμενων παιδιών.

Σημαντική πολύ για τη λειτουργία του Κέντρου και την καθημερινότητα των παιδιών ήταν η προσφορά πολιτών της περιοχής μας με τις δωρεές τους. Τους/τις ευχαριστώ θερμά για τη συμβολή τους αυτή στο έργο μας.

Ευχαριστώ βεβαίως και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Π. Ε. Φλώρινας και Π.Δ.Μ. που συνέβαλαν σημαντικά στην προβολή του έργου, των δράσεων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με σκοπό την πληροφόρηση και ενημέρωση των πολιτών γι’ αυτά.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την αγαστή συνεργασία που είχαμε, τη συμβολή τους στο έργο του Κέντρου και για τις δύσκολες αποφάσεις που έπρεπε να πάρουμε, πάντα όμως με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του παιδιού.

Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω  τη Διεύθυνση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και όλο το προσωπικό για την εμπιστοσύνη και άριστη συνεργασία που έχουμε αυτά τα τρία χρόνια, στοιχεία που αποτελούν εχέγγυο και για τη συνέχεια.

Συνεχίζουμε Μαζί για τα παιδιά.

Με εκτίμηση

Γιάννης Παρδάλης

Πρόεδρος Δ.Σ.

Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας