Ευχαριστήριο του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας

Σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, γεμάτη χαμόγελα και καλή διάθεση, πραγματοποιήθηκε στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου «Φαίδων», τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου. Η κοπή της βασιλόπιτας έγινε με τις ευλογίες του πρωτοπρεσβυτέρου π. Ιωάννη Δημόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν τα παιδιά των μελών του Συλλόγου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης το 2022. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σοφία Φουδούλη και ο Δρ Στέφανος Γ. Κούτρας, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αγαθή Οικονόμου ευχαρίστησε θερμά τα μέλη και τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλους υγεία και μακροημέρευση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον Δήμο Φλώρινας, που στέκεται πάντοτε πολύτιμος αρωγός στο έργο μας, στη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου «Φαίδων» για την άψογη και πάντα ζεστή φιλοξενία, στους φίλους μουσικούς Λάζαρο και Τάσο Βαλκάνη για την υπέροχη μουσική συντροφιά, στον χοροδιδάσκαλο Χρήστο Κλεισιάρη καθώς και στις κυρίες που ετοίμασαν και πρόσφεραν υπέροχα θεσσαλικά εδέσματα.

Για εμάς, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η παρουσία και η υποστήριξη σας μας εμψυχώνει και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε τη διάδοση και διάσωση των παραδόσεων και του πολιτισμού.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου