Ευχαριστήριο του 5ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας για την ενημέρωση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Η Προϊσταμένη, o Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 5ου Νηπιαγωγείου  Φλώρινας, ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας Αντιπύραρχο  κ. Μιαούλη Ιωάννη και τους εκπροσώπους  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας,  Υπαρχιπυροσβέστες  κους. Πεντερίδη Δημήτρη και  Φουντούκη Δημήτρη,  για την ενδιαφέρουσα και εμπεριστατωμένη ενημέρωση σε θέματα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης έγινε επίδειξη χρήσης των πυροσβεστήρων, της πυροσβεστικής φωλιάς, ενημέρωση για τα  μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης πυρκαγιών και κατόπιν έγινε η εκπαίδευση του προσωπικού του Σχολείου στη χρήση των κατασβεστικών μέσων, ώστε, να είμαστε προετοιμασμένοι/ες στην αντιμετώπιση  ανάλογων συμβάντων.

Στην συνέχεια οι εκπρόσωποι  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας, απάντησαν κατατοπιστικά σε όλα τα ερωτήματα των εκπαιδευτικών και των νηπίων του Νηπιαγωγείου μας.

Επίσης δόθηκε ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά το επάγγελμα του πυροσβέστη και τον απαραίτητο εξοπλισμό του.

Τέλος έγινε επίδειξη της λειτουργία του πυροσβεστικού οχήματος

Η ενημέρωση έγινε Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 στον χώρο του 5ου Νηπιαγωγείου καθώς και στον αύλειο χώρο.

 

Με εκτίμηση

Γιαννούλα Παπαϊωάννου

Προϊσταμένη 5ου Νηπιαγωγείου  Φλώρινας