Ευχαριστήριο του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» προς τον Δήμο Φλώρινας

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» ευχαριστούμε εγκάρδια  τον Δήμαρχο Φλώρινας και αγαπητό συνάδελφο, κ. Βασίλειο Γιαννάκη, για τη μέγιστη υποστήριξη και την προσωπική του μέριμνα προς το Σχολείο μας, το οποίο επλήγη από τον δυνατό σεισμό της 9ης Ιανουαρίου 2022. Το Σχολείο μας είχε υποστεί σοβαρές ζημιές στην τοιχοποιία του και κρίθηκε ακατάλληλο για διδασκαλία.

Οι παρεμβάσεις όλων των αρμόδιων θεσμικών φορέων υπήρξαν άμεσες και αποτελεσματικές. Ο Δήμος Φλώρινας με ταχύτατες ενέργειες φρόντισε για την άμεση και άριστη αποκατάσταση των ζημιών, οι οποίες τάχιστα αποκαταστάθηκαν και έτσι οι μαθητές/τριες του Σχολείου μας επέστρεψαν σύντομα στην αναντικατάστατη δια ζώσης διδασκαλία.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, κ. Παναγιώτη Νώτα, ο οποίος φρόντισε να γίνουν όλες οι απαιτούμενες παρεμβάσεις, με τη συνδρομή και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.

Επίσης, ευχαριστούμε τον εργολάβο κ. Νικόλαο Τρικιλίδη και το συνεργείο του, για την ποιότητα και την ταχύτητα των έργων αποκατάστασης εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας και μετασεισμικής περιόδου και γιατί φρόντισαν να ολοκληρώσουν το έργο της αποκατάστασης με υπερβάλλοντα ζήλο και αξιέπαινη μέριμνα.

Οι μαθητές/τριές μας απολαμβάνουν πλέον τους πλήρως αποκατεστημένους χώρους του Σχολείου και πραγματοποιούν τα μαθήματά τους με ασφάλεια και ποιότητα. Η ικανοποίηση όλων μας από το άριστο αποτέλεσμα είναι μέγιστη, γιατί το Σχολείο είναι το κέλυφος όπου πραγματοποιείται το εκπαιδευτικό και διδακτικό μας έργο και η κοινωνικοποίηση των παιδιών μας και για όλους μας προέχει και πρυτανεύει η ασφάλειά τους.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Ευγενία Γάκη