Ευχετήριο μήνυμα για την επέτειο της  25ης Μαρτίου 1821

     Η επέτειος της 25ης Μαρτίου, είναι διπλή γιορτή για την πατρίδα μας, με  Εθνικό και Θρησκευτικό χαρακτήρα για όλους μας, για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Εορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, με τη χαρμόσυνη είδηση της επικείμενης γέννησης του Ιησού Χριστού και ταυτόχρονα τιμούμε την έναρξη της ελληνικής επανάστασης, του ξεσηκωμού δηλαδή των Ελλήνων κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας για την αποτίναξη των δεσμών από την σκλαβιά με σκοπό την ίδρυση ενός ανεξάρτητου ελληνικού κράτους. Η γιορτή αυτή ως ένας ιστορικός σταθμός της εθνικής μας πορείας, αναδεικνύει τις διαχρονικές αξίες των ιδανικών της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Μια γιορτή που μας μεταδίδει μηνύματα πίστης, ελπίδας και εθνικής αυτοπεποίθησης.

Τιμούμε όλους εκείνους που με τους αγώνες τους  για εθνική επιβίωση, έγραψαν τις  πιο μεγάλες και λαμπρές σελίδες της νεότερης ιστορίας μας και οδήγησαν λίγο αργότερα στην ανεξαρτησία της Ελλάδας.

Το μήνυμα της 25ης Μαρτίου 1821, με τη βοήθεια της Παναγίας, ας γίνει αφετηρία επανεκκίνησης μιας νέας πορείας για τη χώρα μας.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

 

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ              ΛΑΖΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ