Ηπειρώτικο πανηγύρι με τον Σάββα Σιάτρα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 ” Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ “

 

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας μετά την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης του “ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ”,

που έλαβε χώρα  στο γήπεδο του ΤΕΙ Φλώρινας την Παρασκευή 31/8,στα πλαίσια των εορτασμών για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της πόλης μας από τον Τουρκικό ζυγό αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει και δημόσια τα πιο εγκάρδια ευχαριστήρια προς όλους τους συμπόλίτες μας που αγκάλιασαν αυτήν μας την προσπάθεια με την μαζική τους προσέλευση μιας και σχεδόν 2.500 κόσμου απόλαυσαν μοναδικούς ήχους από το κλαρίνο του Κώστα Σμόλικα με την μοναδική συνοδεία της κα.Έλλης Κοσμά και του αυθεντικότερου όλων των Ηπειρωτών ερμηνευτών κ.Σάββα Σιάτρα κάτω από το υπέροχο σεληνόφως της τελευταίας Αυγουστιάτικης πανσελήνου συνθέτοντας όλα αυτά μαζί μια μαγική βραδιά.

    Επίσης ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Φλώρινας που μας έκανε την τιμή να συμμετάσχουμε και εμείς με τον δικό μας τρόπο στους εορτασμούς για τα ελευθέρια της πόλης μας αλλά και για την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης μας.
Ακόμη ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς τους που απαρτίζουν το παιδικό χορευτικό τμήμα του συλλόγου,την Δ/νση του παραρτήματος του ΤΕΙ Δυτ.Μακεδονίας στην Φλώρινα για την παραχώρηση του χώρου και την ποδοσφαιρική ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου για την συγκατάθεση του αλλά και την Δ/νση των καταστημάτων ΜΠΕΛΛΗΣ για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση τους και όλη την πολιτειακή ηγεσία που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος που μας τίμησε με την παρουσία του μέλους του Δ.Σ. της κ.Τζίμα Σπυρίδων.

ο Πρόεδρος

Καλδάνης Κων/νος

ο Γεν.Γραμματέας

Παρδάλης Ιωαννής