Η Αντιπολεμική μουσική εκδήλωση της ΕΛΜΕ Φλώρινας

Αντιπολεμική μουσική εκδήλωση ενάντια στην επέμβαση στην Ουκρανία διοργάνωσε η ΕΛΜΕ Φλώρινας, σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας και το Γραφείο Εθελοντισμού, την Τετάρτη 29 Ιουνίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Νίκος Νικολάου που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον εκπρόσωπο της Μητρόπολης π. Θεωνά Αθανασιάδη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας και υπεύθυνο του Γραφείου Εθελοντισμού Μιχάλη Χάτζιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου, ενώ γραπτό χαιρετισμό απέστειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα.

Για την εκδήλωση μίλησε η φιλόλογος και Αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Βιβή Κοσκοσά.

Συμμετείχαν τα μουσικά σχήματα του Μουσικού Γυμνασίου-Λ.Τ. του Αμυνταίου, το Χοροθέατρο της Λέσχης Πολιτισμού, αλλά και εκπαιδευτικοί και μαθητές από σχολεία του Νομού με μουσικά έργα, ζωγραφιές και ποιήματα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από την Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας Άννα Μπαφίτη, ενώ συλλέχτηκαν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.