Η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας

Πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του περιφερειακού τμήματος Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στην κατάμεστη αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου «Λύγκος».

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου ήταν εκεί ενώ τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Σωτήριος Παρδάλης, ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεοκλήτου.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν: ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Ηλίας Μούλελης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Μιχάλης Χάτζιος, ο διοικητής του νοσοκομείου Φλώρινας Χρήστος Παπούλκας, ο προϊστάμενος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας Κίμων Σαββάκης και ο πρώην πρόεδρος του τμήματος Δημήτριος Ρίζος.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η νέα πρόεδρος του Δ.Σ., Άννα Μπαφίτη, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε η προϊσταμένη του τμήματος Ειρήνη Γρατσία, με τον απολογισμό της περασμένης χρονιάς.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με μουσική και τραγούδι από τον Λαέρτη Κούλη και τις Καλλιόπη και Σωτηρία Σιώκη. Επίσης, η ομάδα νέων του περιφερειακού τμήματος παρουσίασε ένα σύντομο θεατρικό δρώμενο.