Η χοροεσπερίδα από τις Σάρισες, τον ΠΑΣ Φλώρινα και τη ΓΕΦ (φωτογραφίες & βίντεο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα που διοργάνωσαν οι  ΑΣΕΑ Σάρισες, ο ΠΑΣ Φλώρινα και η Γ.Ε.Φ., το Σάββατο 25 Ιανουαρίου  στην αίθουσα δεξιώσεων «Ι&Ν Χρυσοχοίδης».

Μέλη και φίλοι των τριών συλλόγων ήταν εκεί ενώ στην εκδήλωση παρέστη και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης και Πέτη Πέρκα, ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Κώστας Βασιλείου, η πρόεδρος της ΓΕΦ Χαρά Νεδέλκου, ο πρόεδρος των Σαρισών Γιώργος Λυγούρας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φλώρινας Κώστας Αντωνιάδης και το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΣ Φλώρινα Θεόδωρος Ουλιάρης.

Τιμήθηκαν η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, καθώς και οι ομάδες Κ12, Κ14 και Κ16 του ΠΑΣ, ο ποδοσφαιριστής Παύλος Γροσδάνης που αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννενα, η αθλήτρια στίβου του ΠΑΣ Κατερίνα Πετανίδου, ο αθλητής στίβου της ΓΕΦ Γρηγόρης Χάσος, η ξιφομάχος της ΓΕΦ Φανή Βαρβέρη, οι αθλήτριες των Σαρισών Χρυσή Φωτιάδου, Γεωργία Σπανού και Αλεξία Μάλο, οι ομάδες νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων των Σαρισών, ο προπονητής των Σαρισών Liviu Predoaica καθώς και ο αείμνηστος Γεώργιος Λούστας, αντιπρόεδρος του Νικηφόρου Φλώρινας (το βραβείο παρέλαβαν η σύζυγος του Τζένη και η κόρη του Βιβή).

Η βραδιά συνεχίστηκε με κέφι και χορό υπό τους ήχους της ορχήστρας «Φλαμπουριώτικη 2011».