Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός μέσω ΕΣΠΑ για το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας προϋπολογισμού 1.826.000 ευρώ

Με την απόφαση 1734/03-06-2020 (ΑΔΑ: ΨΧΖΔ7ΛΨ-Σ1Υ) του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας εγκρίθηκε η ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014-2020 της προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, προϋπολογισμού 1.826.000,00 €.

Πρόκειται για αναγκαίο εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας για τα Χειρουργεία, τις Κλινικές και τα Τμήματα του Νοσοκομείου, ο οποίος θα αναβαθμίσει σημαντικά το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες του τόπου.

Η ένταξη της πράξης αποτελεί μια στρατηγική επιτυχία, που επιτεύχθηκε χάρη στις συστηματικές κι επίπονες προσπάθειες του προσωπικού της Υποδιεύθυνσης Τεχνικού και του Τμήματος Βιοϊατρικής Τεχνολογίας του Νοσοκομείου μας, το οποίο ανέλαβε τη σύνταξη πλήρους και συγκροτημένου φακέλου πρότασης, με τη σχετική τεκμηρίωση της αναγκαιότητας των προς προμήθεια ειδών.

Η διαδικασία του διαγωνισμού θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα και η ολοκλήρωση της προμήθειας προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2021.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως:

Το Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Μπογιατζίδη Παναγιώτη για την σύμφωνη γνώμη του για την υλοποίηση του έργου.

Το προσωπικό της Μονάδας Α2 της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και τον Προϊστάμενο αυτής κ. Κιουρτσίδη Χαράλαμπο για την ταχύτατη αξιολόγηση της πρότασής μας και τη θετική τους γνωμοδότηση.

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κύριο Κασαπίδη Γεώργιο για την άμεση έκδοση της απόφασης ένταξης.

Θεωρούμε ότι μέσα από συνεργασίες, με εντατική προσπάθεια και τεκμηρίωση μπορούμε να επιτύχουμε πολλά. Ευελπιστούμε και σε επόμενες εντάξεις έργων εντός του τρέχοντος ΕΣΠΑ 2014-2020.

 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΛΚΑΣ